مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام پدرشوهرم دودانگ از طبقه دوم آپارتمانی چهار طبقه مهریه بنده کردند ولی به دلیل اینکه سند به نام خودشون بود طبقه دو و سه رو مخفیانه فروختند الان بعد از چند سال که متوجه شدم درخواست کردم از طبقات یک و یا چهار که باقی مانده جبران کنند آیا دو دانگ طبقه دوم با دو دانگ از طبقه یک و یا چهار مساوی است؟ چند دانگ باید از طبقه دیگر به من بدهند تا جبران دو دانگ طبقه دوم بشود؟
طبقه دوم و سوم گران‌تر از یک و چهار بوده.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
این سوال را باید از دلالان محل یعنی بنگاه املاک جویا شوید

یا توسط یک کارشناس اقدام به ارزیابی نمایید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
با توافق یا در صورت اختلاف تقاضای کارشناسی کنید.
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به مشاور املاک منطقه مراجعه نمایید و قیمت را سوال کنید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

باتوجه به تخصصی بودن موضوع گزینه مشاوره حضوری را درصورت تمایل انتخاب نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید کارشناسی شود یا توافق کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروش مال غیر اتفاق افتاده و میبایست رضایت شما را جلب کند والا مجازات قانونی دارد و ملک فروخته شده نسبت به دو دانگ، معامله اش باطل است