مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت

سلام من شوهرم مشکل اعصاب و روان دارد طوری که مدام باید از مراقبت کنیم که دست به کاری نزند میخواستم ببینم یک پسر دارم وقت سربازیش هست میشه برای پدرش معافیت گرفت؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام شرایطی دارد سن مریضی ووو در کمیسیون مطرح آنوقت تصمیم گیری میشود

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

معافیت که نه ولی کفالت میشه گرفت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام وظیفه موضوع را پیگیری کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اظهارنظر با کمیسیون پزشکی است .
موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست نمایید تا موضوع در کمیسیون مربوطه برسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست درخواست داده شود تا در کمیسیون نظام وظیفه بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مشکل ولی با تایید برسد ممکن است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از حوزه نظام وظیفه موضوع را پیگیری و استعلام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 096480 مربوط به سازمان نظام وظیفه در این خصوص تماس حاصل فرمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پدر کمتر از 75 سال سن داشته باشد ولی دارای بیماری حاد و لاعلاجی باشد که کمیسیون پزشکی ان را تایید نماید امکان‌پذیر است

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام ابتدا باید مدارک کافی برای بیماری پدر داشته باشید سپس به سازمان نظام وظیفه رجوع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید