مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت زنبورستان

با سلام
مدتی چند تا زنبور دار با حدود 700 کندو دقیقا آمدن چسبیده به مرغداری ما باعث اذیت و آزار هم به خودمان هم تا حدودی مرغ ها اذیت میشن داخل آبشان میرود . با زنبور دار حرف میزنیم میگن ملک خودمان هست شما غریبه هستی ما نمیریم... .
آیا شکایت از دادگاه بکنم به جای میرسم‌؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید جزئیات بیشتری در خصوص این موضوع بررسی شود تا راهنمایی و اظهار نظر گردید نیازمند گفتگوی متقابل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.
اگر مجوز نداشته باشند باید جمع کنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست کارشناسی نمایید که آیا ایشان اقدامات قانونی ومجوزهای لازم را اخذ نموده است یا خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری نتیجه خواهد داد
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس مراتب توسط کلانتری صورت جلسه شود آنگاه طرح شکایت بفرمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که مرغداری دارای مالکیت و مجوز استفاده بوده طرف زنبوردار ایجاد مزاحمت می‌کند می‌توانید شکایت رفع مزاحمت مطرح نمایید یا به لحاظ حقوقی مطابق قانون مسئولیت مدنی خسارت وارده را مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان شکایت وجود دارد و در صورت عدم مجوز بایستی نسبت به جمع‌آوری اقدام نماید.

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. منظور از اینکه گفتند شما غریبه هستی مشخص نیست ولی اگر مالک هستید شکایت مزاحمت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت رفع مزاحمت مطرح نمایید یا به لحاظ حقوقی مطابق قانون مسئولیت مدنی خسارت وارده را مطالبه کنید