مشاوره حقوقی رایگان - تهمت به سرقت

سلام برادرم مغازه تعمیرات موبایل دارد که به من سپرده بود که یک مشتری داشتیم یک بچه 11 ساله که هر دو هفته ای یا یک ماهی به مغازه ما می‌آمد واسه تعمیر گوشی که بعد از هفت یا هشت ماهی با من دوست بود من هم 20 ساله که دانشجو هستم این با من شوخی کرد به من گفت طلا دارم می‌خواهی من به شوخی گفتم آره بیار بعد گفتم نادان من طلا فروشم یا اینجا طلا فروشیه اینجا تعمیرات موبایل بعد این بچه با دوتا گوشی صدا را ضبط می‌کرده من هم که خبری ازش ندارم بعد رفته شکایت کرده البته مامانش شکایت کرده به خاطر اینکه سن خودش قانونی فامیلشون من رو بعد به بهانه گوشیم خراب میشه بیایی تعمیر کنی و از قبل ماشین کلانتری آماده بوده رفتم مغازه ماموران کلانتری یکی سرگرد و یکی سروان به دستم دستبند زدند به کلانتری بردن بدون این که خانواده با خبر بشن من رو 3 ساعتی با سیلی ،مشت ،لگد ،کابل برق و شلنگ من رو عین تاس کباب کرده بودند زدند که از من اعتراف بگیرند من هم که اولین بار بود خودشون شاکی و وکیل اومدن و گفتن از شاکی بخواه بهت مهلت بدن که رضایت جلب کنی بعد بردنم قاضی کشیک و یک روزم در بازداشت گذشت رفتیم به دادیاری بعد به دادگاه کیفری که رأی دادگاه کیفری به طرف شاکی هست و من رو محکوم کردن که در پرونده ماموران نوشته که با 2 تا سیلی خودش اعتراف کرد که قاضی کیفری به صدای ضبط شده اهمیتی نداده و ماموران دروغی که گفتند با 2 تا سیلی خودش اعتراف کرده محکوم شدم خواهش میکنم به من کمک کنید باید چی کار کنم؟ به قرآن قسم که به من تهمت زدن که تا روز مرگم از یادم نمیرود.

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

کاربر گرامی مطالب خود را کوتاه و مختصر بیان نمایید درصورت تمایل به دریافت پاسخ دقیق تر گزینه مشاوره تلفنی برقرار نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما نیاز به جزئیات و بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال واضح نیست که شما را به چه اتهامی احضار و شکنجه کرده اند، بهتر است جهت اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با وکیل متخصص کیفری مشاوره کنید.پرونده شما تخصصی است.در غالب مشاوره رایگان نمیتوان کامل توضیح داد.