مشاوره حقوقی رایگان - تصادف ساختگی

سلام خلاصه میگم ممنونم از راهنماییتون
یه روز از اگاهی زنگ میزنن میگن شما زدید به ماشین پارک شده که سپرش کمی اسیب دیده .... قبلا از این که طرف بیاد شکایت کنه خودت بیاید حلش کنید
بعد شماره منو میده به طرف زنگ میزنه میگه ماشین پارک بوده منم پارک بودم اومد بیرون سپر جلو خورده به سپر عقبش
ولی من نبودم میگه فیلم هم دارم دوبین گرفته .....ماشین اسیب دیده توسن و برای منم پراید
ایا با عقب جلو خیلی معمولی مگه سپر میشکنه ....
بعد بار اول اگاهی زنگ زد گفت زدی رفته تو خاکی از محور خرج شده فرار کردی بعد گفتن پارک بوده الان حرف اینه پارک‌بوده من زدم فرار کردم ....
بعد گفتم فیلم بدید ببینم نمیده میگه بیا ببین
منم قبول نکردم گفت میرم شکایت میکنم خسارتم بیشتر میگیرم و ...
ایا میشه هرکس هر اتفاقی افتاده ..... بندازه گردش .....
منم واقعا شک کردم میگم شاید راس میگه ولی هیچی یادم نیس .....اصلا و این که مگه بار اروم خوردن مکه میشکنه ...
باید چیکار کنم جریان مشکوک میزنه ..... راهنمایی کنید لطفن

پاسخ ها :

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

منتظر بمونید تا به صورت قانونی از شما خسارت بخواد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

منتظر ابلاغ ثنا جهت دفاع در دادسرا بمانید