مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پلمب ملک ورثه ای

با سلام.
پدر ما که دو خواهر و یک برادر هستیم سه ماه پیش فوت کرده، برادرمون که حدود دو سال هست به بهانه بی کاری و بی اری کنار پدرمون زندگی می کرد،شب سوم پدرم من و خواهرم رو از خانه پدریمون بیرون کرد،و ما به احترام ابروی پدرمون بی سر و صدا از اونجا خارج شدیم، ولی دو روز بعد که رفتیم تا اولین پنج شنبش چراغ خونه پدرمون رو روشن کنیم دیدیم به در خونه قفل زده.
الان سه ماه هست اون خونه رو تصرف کرده و اونجا ساکن هست و حتی اموال منقول و غیر منقول اعم از خودرو و لوازم خانه رو تصرف کرده و مورد استفاده قرار میده...
الان اگه من و خواهرم بخواهیم منزل پدریمون رو پلمپ کنیم،خانه به مزایده گذاشته میشه؟! یا اگه بعد پلمپ شدن خونه برادرمون سر راه بیاد بین خودمون میتونید تقسیم ارث کنیم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست تحریر و مهروموم و تقسیم ترکه بدهید
بهتره وکیل بگیرید کار شما نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست تحریر و مهر موم ترکه باید توسط وکیل یا با راهنمایی وکیل تنظیم کنید در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست تحریر ترکه و مهر موم و تقسیم ماترک اموال متوفی نمایید