مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش ملک

سلام خسته نباشید زمینی قبلا خریداری و سند به نام پدرم زدم اگه بخوام اون زمینو با زمین دیگه ای معاوضه کنم و اون رو به اسم خودم یا همسرم کنم بایدچیکارکنم ؟آیا با وکالت فروش میتونم زمینو با خریدار تاق بزنم و زمین جدیدرو بنام خودم یا...هر که بخوام بزنم لطفا در مورد نوع وکالت نیز راهنمایی کنید متشکرم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به مفاد وکالت نامه دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید