مشاوره حقوقی رایگان - فوت فروشنده خودرو

سلام ماشین خریدم تسویه کردم وکالت تعویض پلاک دارم قبل از تاریخ وکالت صاحب پلاک فوت کرده چه کنم؟

پاسخ ها :

مسعود  لشيني

جناب آقای مسعود لشيني :

با سلام. باید وراث صاحب پلاکی که سابقا به شما وکالت داده بود مجددا به شما وکالت جهت مراجعه به تعویض پلاک بدهند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های اثبات وقوع عقد بیع و الزام به فک پلاک را به طرفیت وراث از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود از تمام وراث وکالت اخذ کنید وگرنه علیه تمام آنان باید دادخواست الزام به فک ملاک باید طرح گردد
با یک وکیل دادگستری همراه و همگام شوید….