مشاوره حقوقی رایگان - شرایط پارکینگ

سلام
اینجانب در تاریخ 1402/7/1 طبقه اول یک ساختمان سه طبقه را از مالک ساختمان ( که خود ایشان هم ساکن طبقه دوم هستند ) را به مدت یکسال رهن و اجاره کردم .
در هنگام حمل وسایل به آپارتمان به علت کوچکیه عرض و فضای راه پله ها امکان حمل تشک دو نفره به اپارتمان وجود نداشت صاحب خانه هم در این خصوص قبلا چیزی به من نگفته بودند
بنابراین ناچار شدیم که تشک را در انتهای پارکینگ در پشت جایی که دوچرخه ها نگه داری میشوند به صورت عمودی به دیوار تکیه دادم و زیر ان هم دو بلوک سیمانیه بزرگ با فاصله گذاشتم تا در صورت لزوم کف پارکینگ در مواقع نظافت در دسترس باشد
این تشک در پشت دوچرخه ها قرار داشته و برای رفت و امد ماشین ها به پارکینگ هیچگونه مزاحتمی ایجاد نمیکند و حدود پنج ماه به همین صورت بود تا اینکه صاحبخانه تصمیم به فروش طبقه دوم را گرفت و به بنده گفت که چون مشتریان با دیدن تشک در انتهای پارکینگ متوجه مشکل کوچک بودن راه پله ها و محدودیت حمل تشک به اپارتمان ها شده و از خرید اپارتمان منصرف میشوند باید تشک را از پارکینگ بردارم
بنده هم جایی ندارم ک تشک را ببرم پس روی این موضوع ایشان با بنده درگیر شدند
و اصرارشان این است که نگه داری تشک در پارکینگ خلاف قوانین مجتمع های مسکونیست و بنده بایستی ان را بردارم
سوال بنده این است که در این شرایطی که توضیح دادم قانون چه حکم میکند؟
با تشکر موسوی

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
احتمال محکومیت شما وجود دارد در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید