مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کارتم و واریز پول دزدی

سلام من کارت عابر دوستم دستم بود یک پیشنهاد در تلگرام گرفتم که به من پول انتقال میدهد براش تتر حواله کنم ماهانه به من حقوق میدهد چون در صرافی ایرانی حساب داشتم،پول اولی که برای من واریز کرد4800بود براش همون مقدار تتر خریدم و انتقال دادم بعدش مجددا14تومن برای من انتقال داد که نشد تتر بخرم و شماره کارت فرستاد براش انتقال دادم الان از طرف پلیس فتا کارت مسدود کردن و میگن پول دزدی وارد حسابت شده میخواستم بدونم الان باید چی کار کنم تا مشکل حل بشود و این که به خاطر این کار من و دوستم ممکن هست مشکل جدی برای ما پیش بیاد؟ یا بریم زندان لطفا راهنماییم کنید؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به پلیس فتا مراجعه نمائید و پرونده را پیگیری بنمائید‌.
در نظر داشته باشید که به دلیل عدم سوءنیت مجرمانه، جرمی متوجه شما نخواهد بود.