مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله وکیل

درود بر شما.پرونده قصور پزشکی و دخالت در امور پزشکی داشتم که رای کمیسیون هفت نفره به نفع من و به شرح 15درصد دکتر 7درصد ارتوپد فنی و 8درصد فرد مداخله گر در امور پزشکی مقصر شناخته شدند .پنج تا دیه کامل در حکم آمده که جمعا به میزان 150درصد باید پرداخت کنند که مبلغ 1800000000تومان قاضی گفت باید پرداخت کنند.در قرارداد با وکیل حق الوکاله ایشان به میزان 10درصد از ارزش دیه قید شده که بنده باید پرداخت کنم.سوالم اینه این مبلغ که 180000000تومان هست از محکومان میتوان گرفت یا نه و این که تعرفه در این مورد چه میزان هست؟ با سپاس از شما.شاد زی افزون

پاسخ ها :

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام ، وقتی قرارداد خصوصی منعقد نموده اید دیگر نوبت به تعرفه نمیرسد و قرارداد حاکم خواهد بود، شرافت انسان بر پایبندی به تعهدات و اقوال خویش است.

امیرحسین کریمی

جناب آقای امیرحسین کریمی :

وقتی بر میزان حق الوکاله توافق کرده اید، اساسا میزان تعرفه موضوعیتی نخواهد داشت.