مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خودرو

بنده از استادکاری بعلت عدم تحویل ماشین کامیونم ب جرم خیانت در امانت شکایت کردم اما قاضی بیان کرده شکایت عدم تحویل و تصاحبی و عدوانی است ( چون یکبار ماشین از گاراژ بردم بیرون اما دوباره آمدم ک وسیله ای بردارم و بروم استاکار ماشینم نداد) و خیانت در امانت را رد کردن آیا بنده دوباره میتوانم شکایت عدم تحویل و تصاحبی و عدوانی را مطرح نمایم

پاسخ ها :

عدم تحویل خودرو توسط مکانیک شکایت از تعمیرکار خودرو عدم تحویل خودرو خودرو