مشاوره حقوقی رایگان - حق ثمن معامله

باسلام وخسته نباشید بنده حدود 20روز پیش خودرویی رابا قولنامه دستی از فردی خریداری کردم وبه خواسته فروشنده پول ماشین یا همان ثمن معامله را به حساب خانم ایشان در بانک واریز نموده ام ولی هیچ گونه متنی در این مورد ذکر نکردم خواستم ببینم آیا ایشان میتواند به خاطر پرداخت نکردن ثمن معامله به حساب خودش از بنده شکایت کند. ودر این صورت بنده باید چه کاری انجام دهم. ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
بله، شما باید ثابت کنید که ثمن قرارداد را به درخواست و دستور فروشنده به حساب شخص دیگری که همسرش هست واریز کرده اید و دیگر بدهکار نیستید.
در صورت عدم اثبات بایستی ثمن را به ایشان پرداخت کنید و سپس علیه همسرش دعوای مطالبه وجه طرح کنید.

موفق باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که به حساب همسرش واریز نموده باشید مشکلی متصور نیست