مشاوره حقوقی رایگان - دعوا ضرب و جرح ورود به عنف

با عرض سلام.
بنده پارسال اول برج 3 از آقایی ب جرم ورود ب مسکن وضرب وجرح عمدی شکایت کردم وتمام مدارک لازم وشهادت همسایه هارو زمینه پرونده کردم وقاضی ام تمام اتهامات وارده روقبول کردن واون طرفم ک ازش شکایت کردم هیچکدوم از دادگاه رونیومده وبرج 9 ک گذشت قاضی رآی نهایی رو غیابی تایین کردن ودیه بنده رو مشخص کردن.و20روز وقت اعتراض دادن.و واسه پرداخت دیه یکسال ازوقوع جرم بهش فرصت دادن وتاالانم دیگه هیچ دادگاهی نداشتیم ومنم نرفتم پیگیری کنم واسه دیه ام.حالا برم3 میشه یکسال ازوقوع جرم. الان برم دادگاه حکم جلبشو میدن؟ یا نه چیکار میکنن؟؟

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

از دادگاه پیگیری نمایید.
اگر پرداخت نکرده باشد و اموالی نداشته باشد تقاضای جلب نمایید.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

بله در صورت عدم اجرای حکم و پرداخت دیه و نداشتن مال میتوانید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ پرونده مجدداً به جریان می‌افتد و در صورت عدم پرداخت دیه می‌توانید برگ جلب را دریافت نمائید.