مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ارز و کاریابی در منزل

سلام وقتتون بخیر، ببخشید من از سایت درج آگهی با یک اگهی دیدم ک راجب کاریابی در منزل از اونجا ک باردارم و نمیتونستم بیرون از خونه کار کنم بهشون تو تلگرام پیام دادم اونا گفتن ما برات پول واریز میکنیم و تو ارز بخر منم همین کارو میکردم الان حسابم مسدود شده و شکایت هم کردم ایدی تلگرام و اسکرین های چت رو هم دادم و با لینک هایی ک براشون ارز میفرستادم
میخاستم بدونم کل مبلغ 46میلیون بوده یعنی مبلغ زیر 100میلیون چ حکمی دارد ایا میتونم ثابت کنم ک من هم قربانی این ماجرا هستم؟ اولین بارم بود ک این کارو کردم
یک شکایت 5تومانی هم ازم شده بوده ک جریمشو دادم

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

کلاهبرداری زیر مبلغ صد میلیون تومان جرم قابل گذشت میشود.
بسته به مستندات شما دارد.
اگر میتوانید ثابت کنید بله.
بهتر است با وکیل متخصص مشاوره نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل عدم آگاهی شما، جرمی متوجه شما نمی‌باشد لیکن می‌بایست مبالغ را به صاحبان اصلی عودت دهید.