مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت درباره پلاک تو لیست سیاه

سلام ما یک موتور داریم که پلاک اش گم شد رفتم شکایت کردیم رفت تو لیست سیاه حالا رفتیم تعویض پلاک میگه برگه سبز موتور بیاری میرم موتور فروشی میگه موتور تو لیست سیاه است برگه سبز صادر نمیشه میرم کلانتری که از تو لیست سیاه در بیارن اینا هم میگه ما نمی‌توانیم همچین کاری کنیم حالا این وسط ما موندیم چیه کار کنیم

پاسخ ها :

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

باید طبق دستورالعمل وبخشنامه ای که در این رابطه داره رفتاربشه

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق دادگستری بعنوان مرجع عام رسیدگی به تظلمات و شکایات پیگیری نمایید