مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانکی

از تاریخ 1402/12/23 کلیه حساب‌های بانکی من به دستور قاضی دادگاه تبریز از طریق پلیس فتا بسته شده است در سامانه پلیس فتا مدارک خود را بارگذاری کردم به من گفتند باید به تهران مرکز رسیدگی به درخواست های سامانه تحقیقات الکترونیک مراجعه کنم در آنجا به من گفتند حساب خود را اجاره داده ای و من هرگز این کار را نکردم ولی هر چه گفتم قبول نکردند و گفتند حدود 51 میلیارد تومن گردش حساب شما بوده است در حالی که من فروشنده پوشاک هستم و کل گردش حساب من طی یک سال حدود 13 میلیارد تومان بوده است در نهایت گفتند فرمی را پر کنم و منشا ورودی حساب‌هایم را برایشان بنویسم که نوشتم حال سوال من این هست اولا آیا از طریق بانک های که حساب دارم میتونم واریزی ها را چک کنم که بفهمم کی واریز کرده ثانیا الان این مبلغ تو حسابم هست اگر است صاحبش چه کسی است ثالثا برای رفع مسدودی بایستی به دادگاه تبریز مراجعه کنم یا همین جای که رفتم با تشکر از راهنمای شما

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از بانک پیگیری کنید،برای رفع مسدودی باید به مرجع مسدود کننده مراجعه کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

1 بله
2.میتوانید با پرینت حساب چک کنید
3.ابتدا به پلیس فتا مراجعه کنید