مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام بنده طی خرید یک عدد دستگاه جوش از اینترنت که بعد از واریز کردن پول بنده را بلاک کرد بنده شکایت کردم به عنوان کلاهبرداری حساب طرف را مسدود کردم از نظر کیفری رد شد بازپرس پرونده گفت وصف حقوقی دارد حال حقوقی شکایت کردم طرف مقابل اومد و گفت شما زمانی که پول را به حساب بنده واریز میکردید من مغاز سیگار فروشی داشتم یکی از مشتری هام زنگ زد گفت الان پول به حسابت میزنم سیگار بفرست من هم سیگار فروختم یعنی در اصل به گفته ایشان کسی با من حرف زده و پول به حساب این آقا رفته و جنس سیگار را کسی تحویل گرفته و بنده در این وسط جنسی تحویل نگرفتم و این آقا ادعا داشت طرف را نمیشناسد ....
فاکتور هم بدون ثبت کد ملی دارد آیا با این همه تفاصیل بنده محکوم هستم یا خیر ......
ممنون از پاسخگویی شما عزیزان

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام با صحبت های شما بنظر نمی‌رسد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر کس مبلغ واریزی به حساب ایشان رفته مسول است و باید این مورد را ثابت کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما دفاعیات خود را انجام داده و ادله خود را به محکمه ارائه نموده‌اید لذا حکم شما از سوی وکیل قابل پیشگویی و پیش‌بینی نیست منتظر ابلاغ رای باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

با سلام و احترام،

در مورد سوالی که مطرح کردید، نظر قطعی در مورد محکومیت یا عدم محکومیت شما بدون بررسی دقیق پرونده و مدارک شما امکان‌پذیر نیست.

با این حال، می‌توانم به طور کلی نکاتی را در مورد این موضوع ارائه دهم:

1. ماهیت جرم:

در این مورد، به نظر می‌رسد که شما متهم به کلاهبرداری هستید. کلاهبرداری زمانی اتفاق می‌افتد که شخصی با فریب یا تقلب دیگری را متقاعد به پرداخت پول یا انجام کاری کند که به نفع او و به ضرر شخص دیگر باشد.

2. ادعای طرف مقابل:

طرف مقابل شما مدعی است که پول را از یک مشتری ناشناس برای فروش سیگار دریافت کرده است و هیچ ارتباطی با خرید دستگاه جوش شما ندارد.

3. فاکتور بدون کد ملی:

ارائه فاکتور بدون ثبت کد ملی می‌تواند به عنوان یک مدرک علیه شما تلقی شود، زیرا نشان می‌دهد که شما هویت خریدار را به درستی احراز نکرده اید.

4. شانس محکومیت:

شانس محکومیت شما به عوامل مختلفی از جمله قدرت شواهد طرف مقابل، استدلال های وکیل شما و نظر نهایی قاضی بستگی دارد.

اقدامات پیشنهادی:
مشاوره با وکیل: توصیه اکید می‌شود که در اسرع وقت با بنده تماس گرفته و وقت مشاوره بگیرید تا با بررسی دقیق پرونده شما، راهنمایی‌های لازم را در مورد نحوه اقدام و دفاع از خود ارائه دهم.
جمع آوری مدارک
حضور در دادگاه
حق نگهدارتان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر طرف مقابل می‌بایست مبلغ شما را بپردازد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، نیازمند گفتگوی حضوری است هر ادعایی نیازمند اثبات است