مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه در کلاهبرداری

باسلام پارسال مبلغی رو جایی سرمایه گذاری کردم وکلاهبرداری بود و اکنون آن فرد در زندان است و پرونده به جرایم اقتصادی ارجاع شد ولی هنوز زمان دادگاه نرسیده است .من همزمان با افزایش تورم جداگانه ی شکایت حقوقی هم کردم بابت تاخیر تادیه و این دادگاه حقوقی نوبتش زودتر شده از اون جرایم اقتصادی. مشکلی درروند پرونده پیش میاد آیا؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از صدور حکم قطعی کلاهبرداری میتوانید دادخواست حقوقی خسارات تاخیر در تادیه دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

روند پرونده قابل پیشگویی از سوی وکیل نیست لذا نیاز به اطلاعات بیشتر در خصوص پرونده جهت ارائه راهکار قانونی است می‌توانید در این خصوص تماس بگیرید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

در مورد سوال شما، به طور قطعی نمیتوان گفت که آیا شکایت حقوقی شما مشکلی در روند پرونده جرایم اقتصادی ایجاد می کند یا خیر. این موضوع به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:

جزئیات پرونده جرایم اقتصادی: نوع جرم، میزان مبلغ کلاهبرداری، شواهد موجود و ...
جزئیات شکایت حقوقی شما: مبنای شکایت شما (تاخیر در تادیه)، مدارک و مستندات ارائه شده و ...
رویه قضایی در ایران: قوانین و رویه های دادگاه ها در رسیدگی به پرونده های جرایم اقتصادی و دعاوی حقوقی

با این حال، به طور کلی، طرح دعوای حقوقی به طور موازی با پرونده جرایم اقتصادی لزوماً به ضرر شما نیست. در واقع، این کار می تواند به نفع شما باشد

هماهنگی با وکیل: توصیه می شود برای بررسی دقیق پرونده خود و اتخاذ بهترین استراتژی حقوقی،نوبت مشاوره تلفنی یا حضوری با بنده بگیرید
عدم مداخله در روند پرونده جرایم اقتصادی: از هرگونه اقدامی که ممکن است روند رسیدگی به پرونده جرایم اقتصادی را مختل کند، خودداری کنید.
ارائه مستندات لازم: در هر دو پرونده جرایم اقتصادی و حقوقی، باید مدارک و مستندات لازم را به طور کامل و دقیق به مراجع قضایی ارائه دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر بود پس از اخذ رأی در دادگاه کیفری اقدام می‌کردید
البته در دادگاه کیفری می‌توان نسبت به مابقی مدت دادخواست دهید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باعث میشود قراراناطه در دادگاه حقوقی صادر بشود