مشاوره حقوقی رایگان - صدور رای تبرئه قاضی و رای بازخرید تخلفات در یک پرونده

من شهردار بودم و در یک پرونده ساختگی برای من با یک موضوع پرونده رو به قوه قضاییه و تخلفات فرستادن تخلفات در همون پرونده رای بازخریدی داد و قوه قضاییه تبرئه کامل حالا میتونم برای برگشت به کار اقدام قانونی کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تبرئه شدید بله امکان‌پذیر است باید از طریق مرجع اداری مربوطه و نهایتاً دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

چنانچه برائت حاصل کرده اید آری
اقدام نمایید

زهرا ریحانی قدیم

سرکار خانم زهرا ریحانی قدیم :

سلام
درصورتی که تبرئه شده اید بله می توانید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به آیین نامه‌های درون سازمانی ارگان مربوطه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر برائت حاصل کرده اید آری