مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

سلام
در تیر 99دو معامله زمین داشتم هزار متری بایر و دویست متری مشجر کنار هم و همان سال در مرداد یک خانه باغ 50متری و استخر 28متری و انباری 6متری و با مجوز تراس بندی به خاطر شیب زمین و زیرش خاک در جاده بالا و پایین 25متر دیوار همسطح کشیدم و در تاریخ 3/3/1400جهاد کشاورزی شکایت کرده در حالی که بنده یو تی ام تا تاریخ 1400/12/25یک سال و نیم قدمت رو دارم و دادگاه حکم قلع وقمع و جریمه 140میلیونی رو داده تجدید نظر و تقاضای قدمت و کارشناس کردم آیا در حکم تاثیری دارد راضی به فقط جریمه هستم لطفا راهنمایی بفرمایید البته وکیل هم دارم ولی خیلی دل نگرانم چون تمام پاداش و سرمایه باز نشستگی ام رو صرف این زمین کردم فرهنگی بازنشسته و سرپرست خانواده هم هستم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از وکیل تان پیگیر موضوع باشید

ناهید جامعی

سرکار خانم ناهید جامعی :

سلام و عرض ادب
برای پاسخ به این سوال اطلاعات بیشتری نیاز است. از جمله این که مجوز برای چه متراژی داشتید و آیا در ملک سابقه وجود بنا حتی به شکل سکو بوده است یا خیر. همچنین تا چه حد بناهای ساخته شده برای کشاورزی لازم یا مفید است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مدارک و مستند شما بررسی شود اما اگر وکیل دارید بهتر است موضوع را با وکیل خود در میان بزارید