مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعزیر مسلحانه

سلام برای داداشم احضاریه آمد رفت خودشو معرفی کرد والان سه ماه است بازداشت موقت را گذرانده والان دادستان وبازپرسی میگه چون دونفر متهم اسم شمارو بردن جریانی داشتین واصن داداشم مال این حرفا نبوده نیست والان ب خاطر همین آزادش نمیکنن راهی واسه بی گناهی وازاد شدنش هست راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

باید حتما با وکیل متخصص کیفری مشاوره نمایید.
سرقت مسلحانه از جرائم سنگین و کاملا تخصصی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
راه دفاع وجود دارد
اما موضوع باید تخصصا مورد واکاوی قرار گیرد