مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

درخواست نفقه کردم چون من الان دوران عقد هستم و همسرم تو ی سال هیچ هزینه ای پرداخت نکرده و مراسمی هم حتی نگرفته حتی یک قرون پول هم دریافت نکردم حق دریافت نفقه ایا دارم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اری
اگر دوشیزه باشید حق حبس استفاده میکنید مستحق نفقه هستید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان مطالبه نفقه معوقه و جاریه را خواهید داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید نفقه خود را مطالبه کنید و تا زمانی که زوج دادخواست الزام به تمکین نداده زوجه می تواند نفقه خود را مطالبه کند.
زوجه اگر دوشیزه باشد می تواند تا زمانی که تمام مهریه پرداخت نشده از تمکین امتناع کند و نفقه خود را مطالبه کند.