مشاوره حقوقی رایگان - حق کسب و پیشه

سلام و ارادت
من در مغازه‌ای ازسال 82 هستم و فعالیت دارم و بازسازی اش کردم و
جوازکسب و کنتور برق و دوخط تلفن به نام خودم هست . این ملک میراثی مادرم هست ولی به نام پسر دایی ام خورده ومن اون جا بدون قرارداد بودم. اگر بخواهند بفروشند و به من بگن برو. من چی کار کنم و آیا به خاطر این مدت که اون جا بودم امتیازی ندارم ؟
لطفا راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر مغازه جز سهم الارث مادر شما است موضوع مالکیت مادر شما ،
باید در مراجع قضایی اثبات گردد
و ..
حق کسب و پیشه شامل شما نمی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید سهم الاث خود را اگر مدارکی دارید مطالبه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

روابط استیجاری ملک فوق تابع قانون روابط موجر و مستاجر سال 76 است و در صورتی که حق کسب و پیشه‌ای در قرارداد ذکر شده باشد به نرخ روز محاسبه و پرداخت می‌شود در غیر این صورت ملزم هستید راس انقضای قرارداد تخلیه نمایید