مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم اگه در دادگاه رای به نفع خوانده باشد در تجدید نظر این رای میتواند شکسته بشود یا نه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به موضوع پرونده و دلایل و مستندات موجود در پرونده و دفاعیات خواهان خواهد داشت
برای تحقق فسخ نکاح شرایط خاصی لازم است و خواهان باید لایحه تخصصی تنظیم و به دادگاه تجدیدنظر ارائه نماید
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه تجدیدنظر با توجه به محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد.
ممکن است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به دلایل مطرح در دادگاه تجدید نظر دارد و اینکه آیا پرونده حقوقی است یا کیفری یرا در پرونده حقوقی دادگاه تجدید نظر به ادعا رسیدگی نمی‌کند و صرفاً به دلیل مطابق ماده 348 قانون آیین دادرسی مدنی رسیدگی می‌کند