مشاوره حقوقی رایگان - توقف اجراییه

باسلام بنده چک برگشتی دارم و برای من من اجراییه صادرشده من هم چون ازقانون آگاه نبودم تقاضای اعساردادم وقبل ازاین که اون طرف بابت چک ها ازبنده شکایت کند من به اتهام خیانت درامانت ازایشان شکایت کردم چون من هیچ بدهی به اون شخص ندارم حتی نظریه کارشناسی هم توی پرونده کیفری به نفع من صادرشده وکارشناس نوشته که اون طرف هیچ طلبی بابت چک ها ازمن ندارد ولی قاضی قرار منع تعقیب برای او صادرکرده بااین اوصاف آیامیتونم ازنظرحقوقی اون اجراییه رومتوقف کنم یانه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با شرایطی خاص ، امکان ابطال اجراییه وجود خواهد داشت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست توقف عملیات اجرایی نیاز به ادله قانونی دارد لذا در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی می‌توانید از طریق دادگاه تماس بگیرید