مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عروس از پدرشوهر

سلام من پدرم با تصادف فوت شده زن برادرم 3سال پیش طلاق گرفت که مهریه اجرا گذاشت اما برادرم هرگز در دادگاه حاضر نشد و سه سال هست که کل حسابش مسدود بعد فوت پدرم عروس ماشینش رو توقیف کرده این ماشین به جز برادرم 8ورثه دیگر دارد که الان وکیل برادرم میگه سهم عروس رو بدهید و ماشین از توقیف دربیارید ما باید سهم اون از چه طریقی پرداخت کنیم اگه ماشین نخواهیم از طریق دادگاه بفروشیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید در مزایده شرکت نمایید

خودرو در مزایده به فروش خواهد رفت و سهم سایر ‌ورثه پرداخت خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید سهم برادرتان را محاسبه و پرداخت کنید و یا اینکه از طریق مزایده به فروش می رسد البته چون سهم ناچیزی است کسی در مزایده شرکت نمی کند و عروس خودش می تواند بعد از مزایده به نسبت سهم شوهرش سند بزنه که بعدش می‌تونه دادخواست فروش بده.