مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام خسته نباشید بنده یک سال پیش از تهران منو با 70سوت‌گل ماری‌جوانا گرفتن وقاضی دستور جریمه نقدی‌به مبلق 5ملیون تومان وان رو پرداخت کردم الان منو دوبار زنگ زدن که در شعبه 7خاستن که برم بنظر شما چه میخواهد ازمن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود با یک وکیل مراجعه کنید
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .