مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت طلاق

سلام،من در هنگام عقد همسرم به من وکالت بلاعزل طلاق داد در قسمت شروط ضمن عقد و به خاطر وکالتم،شروط 12 گانه عاقد جلوشون ضربدر زد و امضا نشدند حالا همسرم به دادگاه شکایت کرده به دروغ که من این وکالت رو به خاطر شروط 12 گانه دادم و شاهد دارم وعقد نامه هم دست من هست آیا میتواند وکالت من رو باطل کند ضمن اینکه پدرو مادرم و عاقد به نفع من شهادت میدهند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دید در دفتر خانه مربوطه چه چیزی ثبت شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر گرچه می‌بایست سند ازدواج شما رویت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکالت داشته باشد طبق آن عمل می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما در دفترخانه سندی که تنظیم کرده‌اید را باید لحاظ کنید تا بر اساس آن بتوان اظهار نظر دقیقی کرد