مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث فرزندان از مادر

سلام پدرشوهر بنده 15 سال پیش فوت شده و خانه ای که به متعلق به او بوده را با رضایت فرزندان که شامل یک پسر و دو دختر می باشند به نام مادرشوهرم سند زده شد بعد از فوت مادر شوهر ارث به چه صورت تقسیم می شود؟

پاسخ ها :

یاسمن آقازاده

سرکار خانم یاسمن آقازاده :

بعد از فوت مادر شوهر دو به یک بین فرزندان ذکور و اناث تقسیم میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ماترک مادر شوهر بین فرزندان ایشان(یک پسر و دو دختر) تقسیم خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اموال بین فرزندان تقسیم می شود که سهم فرزند پسر دو برابر دختران است.
نصف خانه متعلق به پسر می شود و نصف دیگر به دوتا دختر می رسد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

قانون ارث از مادر بدین گونه می باشد ::::

‌اگر فرزند منحصر به یکی باشد خواه پسر خواه دختر تمام ترکه به او می‌رسد.

‌اگر اولاد متعدد باشند ولی تمام پسر یا تمام دختر ترکه بین آن‌ها بالسویه تقسیم می‌شود.

‌اگر اولاد متعدد باشند و بعضی از آن‌ها پسر و بعضی دختر، پسر دو برابر دختر سهم می‌برد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نصف به پسر نصف دیگر بین دو دختر تقسیم می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اولا الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص
ثانیا، مطابق قاعده ارث تقسیم می‌شود ذکور دوبرابر اناث ارث می‌برند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نصف خانه به پسر و نصف باقی بین دو دختر تقسیم میشود