مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم فرزند پسر

سلام
همسرم اسم برادر مرحوم خودش رو که داود بوده روی پسر مون گذاشت من واقعا اذیت میشم الان 6 ساله هست میتونم به عنوان مادر اسمش رو تغییر بدم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مادر نمی‌تواند در سن 6 سالگی اقدام به تغییر نام فرزند نماید‌.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ولی، مجاز به تغییر نام فرزند از سامانه سهیم در اداره ثبت احوال است شما نمی‌توانید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و