مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدربزرگ مادری فوت شده

پدرمادرم سال78 فوت کردن ومادرم سال82ارثیه خواستند وسال 83 مادرم فوت کردند داییم ومادربزرگم ندادندوحالاسال1402مادربزرگم فوت شدندوبرای پدربزرگم انحصاروراثت نکردند حالاقرارشده بروند دنبال انحصاروراثت ماهم بایدبرای مادرم انحصاروراثت کنیم یا میتوانیم توافقی حق مادر را بگیریم

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اصولا هرکسی که فوت می کند باید برای او گواهی انحصار وراثت صادر شود.
برای اینکه بتوانید سهم الارث مادرتان را بگیرید باید ابتدا برای پدر بزرگ درخواست انحصار وراثت و سپس دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
منع قانونی بابت توافق نیست