مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن شراکت 3نفره

باسلام درکسب و کار تراشکاری 3نفرباسهم مساوی با25سال سابقه مشغول کار هستیم و 2نفرتصمیم به مستقل شدن گرفتن به ظاهر فروش دستگاه اما به قسط دادن سهم من و ادامه کار اون ها با توجه به ارزش کم دستگاه ها ولی درآمد زایی خوب با آن دستگاه ها کدام را انتخاب کنم لطفا مشاوره بدیدممنون میشم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دوست عزیز ما که مشاور کسب و کار نیستیم از حرفه ای ها و با سابقه های این شغل بپرسید