مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه و مهریه و اجرت المثل

من پنج فرزند دارم همسرم اعتیاد شدید دارد وخودشو ازما جدا کرده 15سال هیچ هزینه خانواده پرداخت نمی کنه چگونه میتونم مهریه و نفقه واجرت المثل بگیرم باید به کجا برم شکایت کنم؟ لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه نفقه و دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت تنظیم
و به دفترخانه ای که در آن اقدام به ازدواج نموده اید برای اخذ معرفی نامه به اجرای ثبت جهت مهریه مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای مطالبه مهریه ، زوجه باید ابتدا به دفترخانه ازدواج که عقد نکاح را منعقد کرده مراجعه و درخواست اجرای مهریه را مطرح نماید

شما می توانید در دفتر ‌خدمات قضایی شکوائیه کیفری ترک انفاق را مطرح نمایید
و

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نماید و دعوی مطالبه نفقه و اجرت المثل را اقامه نماید برای مهریه هم ابتدا به دفتر ثبت سند ازدواج مراجعه و در خواست صدور اجرائیه نماید و به اجرای ثبت و در صورت پیدا نشدن مال دادخواست مطالبه مهریه از طریق دفتر خدمات قضایی تقديم گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
با یک وکیل مشورت نمایید
به دفترخانه وقوع عقد نکاح جهت صدور اجراییه رجوع کرد
نسبت به دیگر موارد مورد سوال دادخواست متناسب قابل طرح است