مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام و خسته نباشید اقا هستم ببخشید من شش ماه پیش ازدواج کردم و دارم طلاق میگیرم در سیاهه چهار قلم جنس سنگین ک من خریدم و فاکتورش هم به نام من است نوشته شده است الان اگه خانم بخاد درخواست استرداد جهیزیه را بدهد میتواند ان چهار قلم را بگیرد یا نه

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اصل بر این است که جهیزیه متعلق به زوجه می‌باشد مگر اینکه خلاف آن ثابت گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام‌
راهکار قانونی وجود خواهد داشت
امکان دفاع ‌توسط شما وجود خواهد داشت