مشاوره حقوقی رایگان - قتل در نزاع دسته جمعی

درگیری شخصی از قبل با رفیق پسر م وجود داشته، و طرف مقابل رفیق پسرم، رفیقش راتهدید به مرگ کرده بودن، رفیق پسرم از تنها بودن میترسیدو پسر مرا پیش خودش برده، ولی در مورد این قضیه با پسرم صحبت نکرده بود، ناگهان دوموتور سوار دوترکه مجموع چهار نفر به رفیق پسرم و پسرم حمله می کنن که چاقو چوب داشتن درگیری بین شش نفر صورت گرفته و پسر من دو ضربه چاقو، سرکارد، به سمت راست مقتول زده، اما فرد دیگری به سرش سنگ و اجر زده، اما پسر من 17سال چون مشروب هم خورده بودن، نمی دونه چیشده و چون در اگاهی زدنش و اوهم با استناد به اینکه چاقو زده قتل رابه گردن گرفته، از شما عاجزانه تقاضا دارم مرا کمک کنید

پاسخ ها :

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام در دادگاه بگوید که اقرا از روی اجبار بوده است و اگر دادگاه نپذیرفت باید ثابت کند مسلوب اختیار بوده است

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام و احترام ؛
با توجه به موضوع پرونده ی شما بهتر است از کمک یک وکیل در پرونده بهره ببرید ؛ وقتی فرزند شما اقرار به ورود ضربات چاقو دارد ، پس با علم و اطلاع و به قصد درگیری و نزاع در محل حضور یافته و بی خبر از موضوع نبوده است و کاملا مسلح پا به میدان گذاشته ؛ بر همین اساس ضروری است که یک وکیل دفاع از فرزند شما را بر عهده بگیرد .