مشاوره حقوقی رایگان - ملک ورثه ای

با سلام و درود خدمت وکلای گرامی شخصی ادعا کرده است که در سال 96 پدر من ملکی را که در رهن بانک بوده است با قولنامه و تنظیم وکالت نامه محضری بلاعوض به وی فروخته است و مبلغ 185 میلیون تومان در سال 97 به پدرم پرداخت کرده است در سال 1399 خواهر بنده قرارداد اجاره ای با خریدار نوشته است بابت اجاره ملک در سال 1402 سند از رهن بانک خارج شده است و در سال 1403 پدر من فوت شده است پس از فوت پدر خانه تخلیه و من به خانه پدری نقل مکان کرده ام حال خریدار با قرارداد اجاره و استناد به وکالت نامه ای که ابطال شده است حکم تخلیه به نام خواهر من گرفته است ناگفته نماند که در هنگام مقابله با خریدار اسناد واریزی را درخواست کرده ام که با توجه به عدم وجود فیش واریزی از ارائه آن خودداری کرده است سوال من این است آیا با توجه به عدم پرداخت ثمن معامله و سایر دعاوی کیفری که بنده از خریدار بابت مزاحمت و تهدید کرده ام آیا در هنگام مراجعه خریدار با ضابت قضایی به درب منزل و رویت حکم تخلیه به نام خواهر من آیا بنده که تک پسر پدر مرحومم می‌باشم باید ملک را تحویل دهم یا از خریدار و سایرین درخواست اثبات مالکیت خریدار کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .