مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمایل فرزند برای ملاقات مادر

باسلام و خدا قوت به عزیزان وکلا
1سال هست طلاق گرفتیم و2 دختر یکی13سال و یکی 6نزدیک به 7سال رو دارد حضانت دختر کوچیکم تا 7سالگی به مادرش داده شده وبعد از 7 به من اما چیزی که هست خود دخترم از شب 4شنبه سوری که اومدپیش من که وقت ملاقت مون هم بود دیگر راضی نشد برگردد پیش مادرش هرچی بهش میگم‌ ببرمت پیش مادر وخواهرت میگه دوست ندارم چند ماهی مونده به 7سالگیش ومن بارها بهش تا همین الان هم گفتم بریم پیش مادرت ولی راضی نمیشه حال چه باید کنم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم تحویل فرزند به مادر میتواند از شما شکایت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست فرزند را تحویل دهید حق محفوظ بماند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که فشار روحی و روانی متحمل می‌شود با قاضی صادر کننده رای صحبت و فعلاً نزد شما بماند

کوثر شکریان کوکنده

سرکار خانم کوثر شکریان کوکنده :

سلام
کودک رو تحویل مادر داده و‌موضوع رو از طریق مرجع قضایی پیگیری کنید.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

درصورت عدم تمایل اجازه بدهید به سن حضانت برسند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادگاه خانواده موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فرزند را به مادر تسلیم نمایید و در صورت امتناع در پلیس 110 صورتجلسه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت امتناع در پلیس 110 صورتجلسه نمایید