مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

با سلام همسایه ما را تهدید می‌کند به شکایت که من و پسرم صدای شما رو در داخل منزل و در حالی که در بسته بوده و در واقع گوش ایستادن شنیدم که صحبت میکردیدو تهمت زدید که من مالم را از راه دزدی به دست آوردم در حالی که ما چنین حرفی نزدیم میخواستم بدونم که آیا با این شرايط میتواند شکایت بکنند و این که چون ایشان جلوی همسایه ها این حرف مطرح کردند ما میتونیم از ایشان شکایت بکنیم برای گوش ایستادن و دروغ گفتن و آبرو بردند؟

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام، طرح شکایت کیفری با عناوین مذکور غیر مقدور می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به احتمال زیاد دروغ میگن و حتی اگر صدای شما رای ضبط کرده باشند مشخص می شود که از فاصله دور است و شما می توانید صدای ضبط شده را انکار کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مقاله ای تهیه و تنظیم کرده ایم تحت عنوان اعده حیثیت یعنی چه که در بخش پروفایل بنده قابل مشاهده است مراجعه کنید به این مقاله

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر در حضور همسایه ها بیان کرده‌اند و آنها شهادت میدهند میتوانید شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت برای ایشان متصور نیست ولی شکایت برای شما علیه ایشان متصور است به استناد شهود به جرم افترا

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شما در مقام توهین وافترا نبوده اید
راه دفاع وجود دارد که

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکوائیه وجود خواهد داشت
ولی شاکی باید ادعای خود را اثبات نماید
و امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت