مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در انتخاب نکردن بومی

سلام وادب
بنده در آزمون استخدامی آموزش و پرورش به اشتباه گزینه شهرستان بومی رو نزدم و مرکز استان زدم و متاسفانه شهرستان بومی برام لحاظ نشده است الان نتایج اولیه قبل ازمصاحبه آمده، به این دلیل اعتراض زدم تو سیستم سنجش آیا بومی بودن بنده لحاظ میشود؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ملاک اطلاعات وارده در زمان ثبت است در عین حال پیگیر اعتراض خود باشید