مشاوره حقوقی رایگان - نحوه گرفتن برگ سبز و کارت موتور سیکلت

وقت بخیر موتور سیکلتی از فروشگاه خریدم و از من مشخصات گرفت و برگه ای که نوشته سند کمپانی موتور سیکلت رو داد به من.با ذکر نام من داخل اون
الان خواستم وکالت تعویض پلاک بزنم واسه کسی که دارم میفروشم. دفترخونه میگه برگ سبز باید باشه
من چی باید بکنم الان واسه فروشش؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می‌بایست برگه سبز صادر شود برگه سبز است که سند مالکیت است نه برگه کمپانی

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، به برگ سبز احتیاج دارید از فروشنده بخواهید به شما انتقال دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهنمایی و رانندگی موضوع را پیگیری کنید