مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

حدود 6 ماه گذشته با پسری آشنا شدم که قرار بود یک رابطه دوستانه داشته باشیم، برای کاری من عکس پاسپورتم رو دادم به ایشان، بعد از گذشت دو ماه به خاطر توهین و فحاشی که از ایشان شنیدم قطع رابطه دوستی کردم، و تمام این چند ماه مدام زنگ وپیام و مزاحمت ایجاد کرد من از همه جا بلاکش کردم، حالا با یک شماره پیام داده که اگه از کشور ممنوع الخروج شدی بدون من کردم.آیا واقعا میتونه این کار رو بکند؟حالا باید از ایشان شکایت کنم و پرونده بسازم؟ آیا صدای ضبط شده سند به حساب می آید؟
سپاس از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فایل صدا به تنهایی سند و مدرک نیست اما میتواند اماره محسوب شود . تحت عنوان مزاحمت تلفنی و تهدید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
خیر امکان‌پذیر نمی‌باشد بهتر از شما در اینجا یک مشاوره تلفنی داشته باشید چرا که می‌بایست دلایل و مستندات جمع آوری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان استناد کرد
به اداره گذرنامه رجوع کنید
از طریق سامانه ممنوع الخروجی را استعلام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما شکایت نمایید
از بابت تهدید ، مزاحمت و ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی تواند.
اگر مزاحمتی داشت می توانید شکایت کنید.