مشاوره حقوقی رایگان - معافیت حین خدمت سربازی

سلام علیکم
بنده روز اول آموزشی به فرمانده یگانمون اطلاع دادم که معاف از رزم هستم ولی بی اعتنایی کردند و باعث کمر درد شدید بنده شد بردنم بهیاری آمپول مسکن زدن و فردا صبح ورقه ای دادن به من که برای کمسیون مجدد اقدام کنم
سوالم اینه که الان اگر تو کمیسیون من دوباره معاف از رزم بشوم این مدت مرخصی استعلاجی در نظر گرفته میشه یا تجدید دوره میخورم؟
با تشکر از زحماتتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از پادگان موضوع را پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از یگان خدمتی خود موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع را از یگان مربوطه خود پیگیری نمایید