مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام خسته نباشیدمن یه پدرخوانده دارم که خودش بارعایت خودش ماهانه پول به حساب من واریزمیکرد الان خواهروبرادرش متوجه شده که به من پول میدهد همش زنگ میزنند وتهدیدم میکنند میگن باید پول هایی که گرفتی وبرگردونی وازاین حرف ها میخواستم ببینم میتونند برای من دردسردرست کنند یانه من بایدچیکارکنم پدرخوانده من هنوززنده هست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر با این اوصاف مشکلی ایجاد نمی‌شود پدرخوانده شما به خواست خودش چنین کاری کرده

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام با ثبت و ضبط مکالمات به جرم تهدید از آنها شکایت کنید
مجبور به بازگرداندن پول‌ها نیستید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نیازی به انجام کاری توسط شما نیست تهدید جرم است ولی اگر صرفا تلفنی بوده است دلایل قوی وجود ندارد برای محکومیت ایشان ولی از باب مزاحمت میتوانید شکایت کیفری مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی ارتباطی به آنها ندارد می‌توانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
خیر ارتباطی به آنها ندارد می‌توانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
پدرخواندگی شرایط خاصی دارد و اگر پدرخواندگی ایشان از طریق مراجع قانونی ثبت شده باشد مشکل خاصی ایجاد نخواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا خیر مشکلی ایجاد نمی شود ، در ضمن می توانید تحت عنوان تهدید از آنها شکایت کنید