مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام وقتتون بخیر دلال خودرو را از نفر اول خریده ب صورت تصادفی و بنده خودرو را ب صورت تصادفی از نفر دوم (دلال) به تصادفی خریداری نموده و وکالت ک از نفر اول ب دلال داده شده و اون به بنده ب اتمام رسیده.الان ک زنگ میزنم ب مالک اصلی برای وکالت میگن که باید نفر دوم یا همون دلال هم باشه که من وکالت بدم به اون اون بده ب شما به دلال هم زنگ میزنم پاسخگو نیست چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟در ضمن مالک اول میگه که سوال کردم نیازی ب حضور من نیست و نفر دوم بدون نیاز ب من باید ب شماوکالت بده

پاسخ ها :

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام ابتدا به موجب اظهارنامه از مالک اصلی بخواهید که براتون سند بزنه اگه اقدام نکرد الزامشون رو از دادگاه بخواهید البته به طرفیت هر دو نفر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص تنظیم و ارسال و سپس دادخواست تنظیم کنید
در خصوص وکالتنامه بعد از مطالعه میتوان اظهار نظر نمود
در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید