مشاوره حقوقی رایگان - اسم شناسنامه

سلام پسرم متولد سال 89 هست اسمش را محمد یاسین گذاشتیم اما داخل شناسنامه فقط محمد ثبت کردیم وقتی هم که یک سالش بود رفتیم ثبت احوال که یاسین رو هم اضافه کنیم اما گفتن نمیشه خواستم بدونم الان میتونم این کارو انجام بدم چه شرایطی داره

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما ابتدا از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید اگر نتیجه نداد از طریق دادگاه برای تغییر نام دادخواست دهید. البته در نظر داشته باشید هر شخص می‌تواند خودش نامش را تغییر دهد مگر اینکه پدر با ولایت قهری قدام کند که گاهاً مورد پذیرش واقع نمی‌شود دقت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست تغییر نام مطرح نمایید
و دلایل خود را ذکر نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید