مشاوره حقوقی رایگان - آزمون استخدامی آموزش و پرورش

با سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگواران
بنده در آزمون استخدامی گزینه متقاضی امتیاز بومی رو زدم و تمام شرایط بومی رو دارم،و محل درخواست رو کرج زدم
اما امتیاز بومی به من ندادن
آیا به من امتیاز تعلق میگیره؟برم سازمان سنجش شکایت کنم تاثیر داره؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. از ارگان مربوطه پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند برسی بیشتر است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید