مشاوره حقوقی رایگان - حقوق برادر شهید به خواهر

سلام وقت بخیر.
برادره من شهیده و مادرم حقوق اون رو دریافت میکرده مادرم هم فوت شده من بعد فوته مادرم طلاق گرفته‌ام آیا میتوانم حقوق مادرم رو دریافت کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. از بنیاد شهید پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بستگی به سن و شرایط شما دارد اگر بیماری خاصی داشته باشید ممکن است
به بنیاد شهید منطقه مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر تعلق نمی گیرد
می توانید از طریق بنیاد شهید موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بنظر بله از طریق اداره بنیاد شهیدی که در آن پرونده دارید موضوع رو پیگیری کنید