مشاوره حقوقی رایگان - بررسی دادگاه ذی سمت مرتبطین

سلام وقتتون بخیربرام اخطاریه واحضاریه اومده ازثناکه بررسی شکایت شخصی ذی سمت مرتبطین موادمخدر78کیلو650گرم معاونت درحمل ونگهداری ... یعنی چه؟

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر جرمی مرتکب نشده اید و مطمئن هستید از سامانه ADLİRAN این پیامک ارسال شده،به شعبه مربوطه مراجعه و پیگیری نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شکایتی صورت گرفته است بهتر است به شعبه مراجعه نمایید