مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مدارک کامل آپارتمان در مقابل ثبت چک

سلام قبل از عید ملکی رو معامله کردیم و روز انتقال سند در محضر متوجه شدیم ملک پایان کار جدید ندارد و چون آخر سال بود و اگر همان روز سند زده نمیشد مبلغ پرداختی بانک به بعد از عید و اردیبهشت ماه تغییر می‌کرد و چون فروشنده برای دریافت پول عجله داشت تفاهم شد که سند زده بشود و ایشون پولش رو بگیرد و برود دنبال پایان کار و گواهی ساختمان و مبلغ 50میلیون هم از مبلغ کل ملک پرداخت نکردم تا زمانی که ایشون مدارک رو بیاورد الان بعد 2 ماه اومده و میگه من چون مالک نیستم نمیتونم دنبال کارها باشم و چون ساختمان خلافی دارد دفترخانه نامه تعهد از مالک میخواد و من هم زیر بار نمیروم که تعهد به خاطر کاری که نکردم بدهم و ایشون بابت 50 تومن رفته شکایت کرده و برای من احضاریه فرستاده من چی کار کنم؟ ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست متقابل به طرفیت فروشنده اقامه نمایید
و ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما دادخواست تقابل بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است